DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

De adoptieprocedure

Kittens

Alle dieren op de site onder de knopjes Honden, Katten, Kittens en overige dieren kunnen geadopteerd worden. Het is ook mogelijk om een dier te bespreken; wij houden dat dier dan vast totdat u langs kunt komen om met het dier kennis te maken. Mail of bel ons (0111-450545) als u geïnteresseerd bent in een dier.

 

Let op: bij sommige dieren staat al dat ze besproken zijn of zelfs al geplaatst zijn.

 

Kosten:

De kosten per 1 januari 2017 voor adoptie van een hond zijn 130 Euro, voor een kat is dat 95 Euro. Ze zijn dan ingeënt, gechipt, ontwormd en ontvlooid. De volwassen katten zijn ook gecastreerd of gesteriliseerd.

 

Adoptie van een konijn (voedster, geënt tegen RDH2) 45,- . Voor een ram bedragen de kosten € 35,-, deze is dan gecastreerd.

Onze konijnen zijn ingeënt voor myxomatose en VHS, deze enting is 1 jaar geldig.

U kunt bij ons pinnen.

Als met moeder en kinderen alles goed is mogen kittens in principe met 10 weken weg. Ze hebben dan de eerste inenting gehad, de nieuwe eigenaar moet ze dan nog wel voor een 2e keer laten inenten.

 

Moeder gaat gesteriliseerd de deur uit, de kittens moeten geholpen worden voor ze 7 maanden zijn. De nieuwe eigenaar krijgt hiervoor ook nog een kortingsbon mee.

 

                  Met een asieldier mag NIET worden gefokt, ook niet een eenmalig nestje.

 

 

 

Afstand doen

 

De kosten voor een hond zijn € 65,- en voor een kat € 40,-.   Indien u afstand wilt doen van een konijn, dan bedragen de kosten € 15,-.