DIERENASIEL SCHOUWEN- DUIVELAND

Oude Gasten

Oude gast Hummer

 

Met Hummer gaat alles erg goed, hij is erg gehecht aan de kindjes en zijn nieuwe baasjes, en vooral zijn nieuwe Jack Russel maatje!

Oude gast Freek

 

Verliefd !!! Oude gast Freek (de krullenbol rechts op de foto) heet nu Jip en woont na plaatsing nu samen met de witte schoonheid, meisje Karel. De koppeling was pittig, maar nu is het net een verliefd stelletje, zegt baasje. Wat fijn !

Oude gast Ozzie

 

Ozzie is 8 jaar geleden geplaatst en is deze week 16 jaar geworden ! Baasje vindt hem nog steeds de allerliefste

Oude gast Fons

 

Beste verzorgers, Ik ben Fons, de beagle. Ik heb een aantal weken bij jullie mogen logeren en ik ben nu weer een poosje in Dreischor. Ik wil jullie vertellen dat dit een fijn thuis is. Heb het geweldig naar mijn zin en zij ook met mij. Ik ben ontzettend lief en kroel graag. Elke dag maak ik wel een lange wandeling door de polders en dan als ik thuis kom hoor je me niet meer. Ga lekker in mijn mandje liggen en val in slaap. Ze zeggen dat ik behoorlijk kan snurken!!! Hoop dat ik hier lange tijd mag blijven. Ik heb gezegd dat jullie ook goed voor mij hebben gezorgd en gevraagd of zij misschien een kleine bijdrage willen doen voor alle nieuwe hondjes die jullie moeten verzorgen. Een poot en een knuffel van Fons.

Oude gast Browny links, vriendje Nala rechts

 

Browny is half december 2017 geplaatst bij een heel liefdevol en warm gezin, ze doet het nu al onwijs goed na twee weken, en kan nu eindelijk pup zijn! Met alle drakenstreken die daarbij horen. Heel veel geluk bij je nieuwe forever home!

Oude gast Shannon, nu Semmy

 

Semmy (bij ons heette ze Shannon) heeft het heerlijk naar haar zin bij haar nieuwe forever-home. Spelen, kroelen en lekker eten, zoals het hoort bij een kat! Veel geluk gewenst!